outro

Aparent n-a iesit atat de rau, desi prezentarea si pseudo-slide-urile au fost gandite azi-noapte si azi-dimineata (weekendul asta mi-a fost complet ocupat cu caratul de servere si rackuri, am si o febra musculara pe cinste). Subiectul prezentarii a fost ceva gen "despre etica in IT", si de fapt am aberat cu gratie in jurul codului de etica al SAGE. Ca observatie, sunt destul de incantat ca am reusit sa produc vreo 100 de pagini A5 cu respectivul document pe care sa le impart ochiometric celor trei serii (n-au fost suficiente, dar meh). As fi curios in ce masura au fost citite si dezbatute.

Sper ca am reusit sa compensez suficient socul de a vorbi in fata unui amfiteatru plin ("holy freakin wall of faces" plin), oricum sunt incantat ca am provocat de fiecare data discutii si reactii, desi parca abia la seriile 2 si 3 am reusit sa bat ceva mai la obiect apa in piua, in directia "cautati-va comunitatile profesionale relevante in afara facultatii".

In cazul in care cineva din publicul de azi aterizeaza pe aici cu mai multe intrebari, adresa mea de mail este rpetre at gmail.com, ask and you shall receive. Sau, daca va intereseaza lucruri legate de Linux, dati pe la intalnirile pe care le pomeneste Razvan, o sa dati fie de mine, fie de altii mai valorosi si interesanti ca mine.

Comments are closed.